9 Degenen die u niet in relaties moet bespreken

Er zijn geen ideale relaties, ongeacht wat sterke gevoelens twee geliefden hebben verbonden. Ruzie is onvermijdelijk gebeuren.

Soms kan hun oorzaak een niet-succesvol gesprek zijn dat te ver is gekomen.

In de regel is dit een gesprek voor onaangename thema’s die negatieve emoties met u of uw geliefde persoon kunnen veroorzaken.

Er kan niet worden gezegd dat deze verboden zijn om het onderwerp te bespreken, maar voor uw rust adviseren wij u niet om ze opnieuw te verhogen.

Eerdere beledigingen

Het verleden moet in het verleden blijven. Als je eenmaal je vriendin je hebt beledigd, doe dan verkeerd je adres of pijn je met mijn daad, maar je hebt het nog steeds met haar — Het betekent dat je gevoelens sterk genoeg zijn om haar overtreding te vergeven en te vergeten.

Het is stom om een ​​geliefde te herinneren in een ritselen van woede over wat hij nog geen weken of maanden geleden deed. Het zal niet tot iets goeds leiden.

De meest correcte oplossing — Accepteer zijn wangedrag en leef op zonder terug te keren naar gedachten over onaangename situaties. Sleep de zware lading van de overtreding niet, omdat het traag zal zijn, maar de relatie met recht vernietigen.

Uiteindelijk zal je meisje geen permanente beschuldigingen staan, en je zult deelnemen. Dus beslis onmiddellijk wat te doen — afscheid maken, kwellen uit een gevoel van wrok, of build relaties verder, het vergeten alles slecht dat er tussen jou was.

Kritiek op de partner van familieleden en vrienden

Als jij of je meisje elkaar vertelt over hoe familieleden of vrienden over je praten in een negatieve sleutel, dan wacht niets goed op je paar.

De persoon zal buitengewoon onaangenaam zijn dat zijn familieleden van zijn partner met twijfel of minachting tot zijn keuze behoren. Sommigen en helemaal niet, niet opdagen met een vergelijkbare houding, een beslissing nemen om deel te nemen.

Als je moeder gelooft dat je meisje niet een paar is, als de vader tintt dat je iemand bescheidener kunt kiezen, en vrienden zeggen dat ze het gewicht zou moeten verliezen en zichzelf zou kunnen verliezen, — het is niet nodig om haar erover te vertellen.

Je lag gewoon in het meisje complexen, verlaagde haar zelfrespect. Als u tevreden bent met uw bowmore.expertpagina.nl/ keuze — Ga samen in een cirkel van familie en vrienden, en het meisje zelf tekent niet in deze gesprekken.

Wie en hoeveel verdient

Nou, als je rustig kunt bespreken hoe je een familiebudget kunt leiden, die en wat zal uitgeven en welke winkelen met elkaar moeten praten.

Maar hier om lonen of bedragen te meten ingebed in het totale budget, niet de moeite waard.

Vooral iemand moet proberen een geliefde te vernederen voor het feit dat hij meer tijd doorbrengt aan zijn carrière, minder of tijdelijk werkt, werkt helemaal niet.

Praten over geld in een paar zou

alleen moeten stijgen in gevallen waarin ontevredenheid in u heeft opgebouwd of u bent begonnen met financiële moeilijkheden.

Maar als de oorzaak van het gesprek — Verduidelijking van relaties, dwalen jezelf en probeer het over iets anders te praten.

Welke mensen van de partner houden niet van welke redenen

Raak de geliefden van de geliefden niet aan, zelfs als de moeder van je meisje vaak je bezoekt om je te bezoeken, en haar vriendinnen zijn niet de beste mening over jou.

Je zult dure mensen verdedigen, hun woorden en acties rechtvaardigen, anderen niet geven om over hen Uniley te praten.

Precies hetzelfde en je vriendin zal onaangenaam zijn als je slecht bent om boos te worden op haar geliefden. Niet nodig om te riskeren en familieleden en vrienden van elkaar te beledigen.

Probeer gewoon degenen te accepteren die van je vriendin zijn, en uiteindelijk kun je je mening over deze mensen veranderen.

Vergelijking van je geliefde met anderen

«Maar je vriendin van licht vindt tijd en op zichzelf, en bij het schoonmaken met koken!», «Je vriend verdient op zijn minst meer dan jij!» — Dergelijke vergelijkingen met andere mensen zullen niet tot iets goeds leiden.

Maximaal wat u kunt bereiken, — Het is onzeker in je geliefde, laat hem erger maken dan die rondom.

Trouwens, het betreft alleen negatieve vergelijkingen. Als een van jullie een partner in het voordelige licht zal plaatsen, het met anderen vergelijken, zal het alleen je relatie en vertrouwen in hen versterken.

Redeneren over relaties uit het verleden

Zelfs als iemand van jou mijn geliefde vroeg om te vertellen over de betrekkingen in het verleden, is het beter om voorzichtig te zijn (en slimmer) en alleen de meest onschadelijke feiten te leggen.

En zelfs meer praten over grote liefde voor de eerste en over wat ze je huidige meisje overtrof.

Je meisje kan luisteren naar verhalen over relaties uit het verleden met een glimlach, maar dit betekent niet dat zo’n tijdverdrijf haar plezier geeft.

Hoogstwaarschijnlijk wil ze je gewoon niet laten zien dat het haar en onaangenaam pijn doet. Daarom zullen, vroeg of laat, gesprekken over het verleden in staat zijn om uw relatie te schaden.

Met wie je wordt herschreven in sociale netwerken

Smartphone en sociale netwerken — Dit is uw persoonlijk en toegang tot deze informatie moet alleen zijn op de eigenaar van het account (telefoon). Het is niet logisch om een ​​gesprek met vragen te stellen «Met wie je herschrijft?» of «Waarom laat je me niet door je dialoogvensters bladeren in Messengers?»

Ten eerste is dit een manifestatie van gebrek aan respect voor de persoonlijke grenzen van een geliefde. Hij kan worden bewaard door correspondentie met familieleden en vrienden die, om de een of andere reden niet wil laten zien.

En het is volledig normaal — Plotseling in de dialoog met de beste vriend deelt je meisje de details van de wandeling naar ontharing of bespreekt je relatie.

Ten tweede is het stom. Als een persoon echt iets te verbergen heeft, zal hij een manier vinden om informatie van u geheim te houden (zal de correspondentie verwijderen, de dialoogvensters gebruiken, contacten hernoemen. D.). U zult uw vragen en cheques niet bereiken.

Het is dus het beste om het vertrouwen in de relatie te behouden en uw geliefde niet op zijn persoonlijke correspondentie te provoceren.

Beperkingen in communicatie

Waarschijnlijk het meest stomme ding dat een persoon in relaties kan maken, — eisen dat zijn partner minder vaak communiceert of niet communiceert met

haar vrienden en kennissen. Vrienden en vriendinnen in mensen verschijnen veel eerder dan liefdesrelaties.

Vriendschap, getest door tijd en problemen, mag in geen geval niet instorten, gewoon omdat een geliefde tegen communicatie.

Favoriet Come en Go, Sommige relaties laatste een paar weken of maanden, en loyale vrienden blijven in de buurt van Long Years.

Daarom is de keuze voor de hand. Houd niet van vrienden van je geliefde persoon? Communiceer niet met hen — je hebt je eigen.

Beperkingen in uiterlijk

Elke persoon heeft bepaalde voorkeuren: blondjes of brunettes, jeans of rokken, lang haar of kort kapsel.

Deze voorkeuren kunnen in de datingstadium werken — Als je het knipbeurt van een meisje of haar kleding van kleding niet leuk vond, kun je een tweede date niet aan haar toewijzen.

Maar als je al samen bent, is het extreem dom om te proberen het uiterlijk van een geliefde te beïnvloeden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *